OVER ONS

MAKELAARDIJ.NL houdt zich voornamelijk bezig met de aan- en verkoop, de aan- en verhuur van woningen, commercieel vastgoed en taxaties. Profiteer ook van de expertise van onze vakkundige makelaar. Makelen is een vak, verkoop uw huis samen met onze vakkundige, René Bouwens

René Bouwens wordt uw eigen makelaar, exclusief voor uw huis, dé makelaar die uw huis goed kent. Dé makelaar uit uw eigen omgeving. De makelaar die uw huis binnen 3 maanden gaat verkopen (indien u onze adviesvraagprijs hanteert). De makelaar die doorgaat tot de juiste deal gesloten is en u begeleid tot en en met de notaris!

Als het aan René Bouwens ligt, worden de foto’s gemaakt door een professionele fotograaf. Dit draagt bij tot betere presentatie, en daardoor een snellere verkoop en -als het aan mij ligt- laten wij uw huis inmeten door een professioneel inmeet-bedrijf. Dit zorgt voor juiste afmetingen (NEN 2580) qua metrages, en fraaie plattegronden op Funda!

MAKELAARDIJ.NL staat voor kwaliteit, service én een persoonlijke benadering!


Wij hebben geen “hulp” makelaars in dienst ook geen stagiair, alleen een echte makelaar en dat is René Bouwens, 

René Bouwens weet alles van uw bezit en handelt ook als zodanig!

In het geval u vragen heeft betreffende onze diensten, of informatie over vastgoed wenst, kunt u gewoon contact met ons opnemen.

Maak vrijblijvend een afspraak om uw plannen te bespreken, het maakt u altijd wijzer.

Benader ons voor een persoonlijk advies en begeleiding!

Graag tot ziens!

René Bouwens

BEL-TERUG-SERVICE vul hier uw telefoonnummer in, daarna nemen wij contact met u op. *
Naam: *