Nogueira do Cravo, PORTUGAL

Overzicht

ID: #1574
Prijs: € 290,000 k.k.
Soort woning: Boerderij
Overeenkomst: Verkoop
Plaats: Buitenlands o.g.
Badkamers: 4
Slaapkamers: 4
Oppervlakte: 260m2
Rating:

Prachtige Quinta in Portugal te koop!

De boerderij Quinta das Mestras ligt in een kleine vallei, halverwege Guarda en Coimbra in de provincie Beira Alta. Het 5 hectare vruchtbaar land heeft verschillenden terrassen met olijf- en fruitbomen, op één veld staan wel 200 olijfbomen. Het terrein wordt omgeven door een dicht dennenbos en doorkruist door een beekje.

De Quinta is zeer geschikt om paarden te houden, alsook landbouw en/of permacultuur en/of toerisme. De eigen oprijlaan, geflankeerd door een rij Cederbomen, leidt naar een ruime parkeerplaats en een garage voor twee auto’s.

Naast de garage omvat de Quinta een grote schuur (12x3m). Om het hele woongedeelte zijn mooie tuinen aangelegd die zomers groen blijven.

Het woonhuis omvat 210m2 leefruimte en is als volgt ingedeeld:
Begane grond

Een grote woonkeuken (7x7m) met een bijkeuken. Aan de voorkant 2 dubbel openslaande deuren die op de grote veranda (10x3m) uitkomen. Deze kijkt weer uit op de voortuin met een kleine vijver.

Een hal met een gastentoilet, badkamer met bad en een ruime slaapkamer (eveneens met dubbele deuren die openen naar de tuin). Dan volgt een grote woonkamer (7x7m), vier openslaande deuren, 15 meter balkon rondom uitkijkend op de tuinen en het land. Al deze ruimtes zijn voorzien van vloerverwarming en openhaarden.

Beneden

Beneden bevindt zich een grote studieruimte van 7x7m, welke overloopt naar een terras.

Gastenverblijven

De gastenkamers van de voormalige B&B bevinden zich in een apart gebouw en hebben vaak in interieurtijdschriften gestaan o.a. in VT Wonen. Het bestaat uit 3 gastenkamers en 3 badkamers, elke kamer heeft een eigen terras. Ook is er een klein keukentje.

Op de heuvel, ongeveer 100m van het hoofdhuis bevinden zich twee Cabanas, ruime hutjes met ook ieder een eigen badkamer; zeer geschikt voor verhuur of gasten.

Omgeving

De omgeving is uitermate geschikt voor wandelingen en wielrennen in de ongerepte natuur. De ongerepte bergen en rivieren van de Serra da Estrela liggen op 20 min. rijden. Kanoën en zwemmen kan in de rivieren Mondego en Alva die op 15 min. rijden te bereiken zijn. Het strand is op een uurtje rijden.

U kunt rechtstreeks contact opnemen met de eigenaren in Portugal, indien u meer informatie of een bezichtiging wenst, via
00351-238-602988
Rob Horree en Leondra Wesdorp

Kaart