VERKOPEN?

MAKELAARDIJ.NL heeft een jarenlange ervaring opgebouwd met het verkopen van woningen voor zowel particulieren als bedrijven. Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Wij adviseren u over de verkoopstrategie en bepalen samen met u een reële verkoopprijs.

1 Makelaar
Om een optimale verkoop te garanderen werkt MAKELAARDIJ.NL slechts met één makelaar, René Bouwens NVM MAKELAAR TAXATEUR. Dit houdt in dat er altijd slechts één makelaar-taxateur betrokken is bij de verkoop. Op deze manier is een zorgvuldige continuïteit van het verkoopproces gegarandeerd. Daarnaast is deze makelaar ook uw vaste contactpersoon op het makelaarskantoor. Hierdoor is deze ene makelaar altijd en volledig op de hoogte van uw te verkopen object.

Deskundig
MAKELAARDIJ.NL is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Onze makelaar is VastgoedCert gecertificeerd en al jaren actief in ons werkgebied.

Ruime bezichtigingsmogelijkheden
MAKELAARDIJ.NL biedt ruime mogelijkheden aan met betrekking tot het bezichtigen van woningen of het voeren van een verkoopgesprek. Dit kan van 09:00 tot 21:00 uur. In het belang van een voorspoedige verkoop van uw woning kunt u desgewenst afspraken maken in de avonduren of op zaterdag. René Bouwens neemt hier de tijd voor.

Makelaardij.nl presentatie
Bij de verkoop van woningen draait het óók om de presentatie. MAKELAARDIJ.NL besteedt hier veel aandacht aan, onder andere in de vorm van een uitgebreide verkoopbrochure voorzien van foto’s gemaakt door een professionele fotograaf, de vermelding op www.funda.nl en onze eigen website www.MAKELAARDIJ.NL, de vervaardiging van plattegronden van de woning, te koop borden en een mediapakket. Onze ervaring is dat onze opvallende en herkenbare MAKELAARDIJ.NL huisstijl een positieve bijdrage levert aan de verkoop van uw woning.

Sociale media
Ook maken wij slim gebruik van e-mailmarketing, rss en social media om uw woning te promoten. Indien gewenst kunnen wij uw woning ook via online advertenties meer zichtbaarheid geven. Dankzij onze strategische online aanpak komt uw woning direct onder de aandacht bij een selecte (grote) groep mensen.

MAKELAARDIJ.NL contact
MAKELAARDIJ.NL vindt een frequente en transparante communicatie tijdens het verkooptraject essentieel. Regelmatig evalueren wij met u de verkoop en stellen indien nodig de verkoopstrategie bij. Via deze weg kunnen wij marktontwikkelingen direct terugkoppelen naar u en eventueel mee laten wegen in de besluitvorming over bepaalde zaken.

Nazorg
Onze dienstverlening eindigt overigens niet op het moment van het tekenen van de koopakte, maar loopt door tot en met de inspectie en het transport van de woning. Mochten er na afloop toch nog vragen rijzen of onduidelijkheden zijn dan kunt u uiteraard nog steeds bij ons terecht.

Wat kan MAKELAARDIJ.NL voor u betekenen?
Maak gerust een vrijblijvende afspraak met de enige NVM makelaar – taxateur, René Bouwens. René inventariseert graag hoe hij u kan helpen bij de verkoop van uw woning. Vul uw telefoonnummer en naam in en René neemt vrijblijvend contact met u op om de (on)mogelijkheden te bespreken.

BEL-TERUG-SERVICE vul hier uw telefoonnummer in, daarna nemen wij contact met u op. *
Naam: *